Maria natural cosmetics

6 Proizvodi

Maria Natural Cosmetics d.o.o. bavi se proizvodnjom vrhunskih prirodnih kozmetičkih proizvoda robne marke "Maria". Prirodni, organski i anti-age proizvodi na bazi eteričnog ulja smilja. Dokaz o tome da su proizvodi u potpunosti nastali od prirodnih poljoprivrednih sirovina uz pomoć ekološki prihvatljivih metoda prerade su ECOCERT i USDA ORGANIC certifikati.

ADRESA: Gospodarska zona, Tromeđa b.b. 88260 Čitluk, Bosna i Hercegovina

  • Prikazivanje svih 6 rezultata

KREMA ZA OŠTEĆENU KOŽU MARIA

80.00KM

Maria krema za oštećenu kožu smiruje nadraženu i osjetljivu kožu. Kombinacija esencijalnih i baznih ulja popravlja strukturu kože, te blagotvorno djeluje na crvenu i osjetljivu kožu. Pomaže pri liječenju psorijaze.

 

 

MARIA DNEVNA KREMA

80.00KM

Maria dnevna krema namjenjena je dnevnoj njezi i zaštiti koja je Vašoj koži potrebna. Zahvaljujući sastavu više eteričnih ulja, a posebno ulju od smilja – ravna bore i štiti kožu od prijevremenog starenja, hidratizuje, omekšava, te čini kožu glatkom i elastičnom.

NOĆNA KREMA MARIA

80.00KM

Maria noćna krema namijenjena je potpunoj noćnoj njezi lica uz obnavljajući i opuštajući učinak. Zahvaljujući sastavu od više eteričnih ulja, a posebno ulju od smilja – intenzivno djeluje na smanjenje bora i usporavanje starenja kože, njeguje, hrani i štiti kožu te joj vraća prirodan sjaj i čvrstinu.

SERUM ZA LICE MARIA

80.00KM

Maria serum za kožu koristi se za svakodnevnu upotrebu kojom Vaša koža postaje svilenkasta i prirodno blistava. Maria serum je napravljen od jedanaest vrsta esencijalnih i baznih ulja. Ovaj bogati prirodni serum je idealan kao podloga prije nanošenja šminke. U kombinaciji sa Maria dnevnom i noćnom kremom postiže se potpuni anti-age tretman. Svakodnevnom upotrebom blagodatno djeluje na suvu kožu, hrani, njeguje i uklanja tragove starenja.