Orihideja

18 Proizvodi

Orhideja certificirana organski-ekološka poljoprivredna proizvodnja. U vlastitom uzgoju imamo neven, matičnjak, macina trava, artičoka, menta, kudrava menta, bokvica, a sve ostale biljke pronalazimo na obroncima Grmeča i Plješevice. Sav uzgoj ljekovitog bilja se vrši na zemlji koja nije nikad bila tretirana hemijskim sredstvima i sve se bazira na organskoj proizvodnji.

ADRESA: Gornji Srbljani bb, Bihać 77000, Bosna i Hercegovina.
  • Prikaz 1–12 od 18 rezultata

Kožne bolesti i psorijaza

40.00KM

Biljna čajna mješavina pomaže kod problema sa kožnim bolestima. Čaj čisti krv kod svih kožnih problema. Kombinuje se sa biljnom kremom zaštita kože i teška oboljenja kože.

Biljna čajna mješavina pomaže kod problema sa psorijazom. Čaj u kombinaciji sa biljnom kremom psorijaze ublažava simpotme ove nezgodne bolesti.

NAPOMENA: Cijena se odnosi na paket proizvoda: Čajna mješavina psorijaza, čajna mješavina kožne bolesti, biljna krema kod problema sa psorijazom, biljna krema kod problema sa teškim oboljenjima kože, biljna krema zaštita kože.

Relax

16.00KM

Relax čaj reguliše problem nesanice, koncentracije, pamćenja, glavobolje svih vrsta, klimaks i druge probleme nervnog sistema. Uz ovaj čaj preporučuje se biljni sirup i tinktura valerijane.

NAPOMENA: Cijena se odnosi na paket proizvoda: Čajna mješavina, biljni sirup i biljna tinktura.

Terapija kod problema masnoćom i trigliceridima

11.00KM

Čaj i sirup djeluju vrlo snažno sredstvo za razbijanje masnoće svih vrsta. Za nekoliko dana masnoću vraća na normalu, a trigliceride oko 25 dana. Čaj piti na prazan želudac, biljni sirup uzimati po jednu čajnu kašiku prije jela ujutro i naveče.

NAPOMENA: Cijena se odnosi na paket proizvoda: Čajna mješavina i biljni sirup.

Terapija kod problema sa bakterijom u želudcu

42.00KM

Čajna mješavina se koristi terapijski u neutralizaciji djelovanja bakterija. Čaj se pije do 1 litre dnevno, 2 puta čajna kašika ulja kunice, 2 puta čajna kašika ulja kantariona, 2 puta dnevno na komadiću kruha ( vrh nožića) progutati kreme za bakteriju. U slučaju čira dodaje se melem kji se isto koristi kao i prthodni. Ova terapija pomaže i kod drugih problema želudca.

NAPOMENA: Cijena se odnosi na paket proizvoda: Dvije čajne mješavine, dva biljna ulja, biljna krema i biljni melem.

Terapija kod problema sa bubrezima i mokraćnim kanalima

5.00KM

Čaj se koristi za otapanje kamenca u bubrezima i za regulisanje upala ili bakterija. Predviđena terapija uključuje osam čajeva za dva mjeseca. Čaj se pije bez šećera na prazan želudac.

NAPOMENA: Navedena cijena je cijena jednog pakovanja čaja.

 

Terapija kod problema sa jetrom

11.00KM

Čaj jača jetru, slezenu i žuč. Koristi se u kombinaciji sa sirupom u trajanju od jedan mjesec i vše. Čaj piti na prazan želudac, biljni sirup uzimati po jednu čajnu kašiku ujutro i navečer prije jela.

NAPOMENA: Cijena se odnosi na paket proizvoda: Čajna mješavina i biljni sirup.

Terapija kod problema sa kostima i zglobovima

50.00KM

Terapija djeluje na bolest kostiju, reumu i išijas, giht. Mjesečna terapija uključuje četiri čaja uz koji se kombinuju biljne kreme pod nazivom kosti i zglobovi, kičma i vrat i reuma i išijas. Biljne kreme se koriste tako što se masiraju bolna mjesta dva do tri puta dnevno po deset minuta.

NAPOMENA: Cijena se odnosi na paket proizvoda: Četiri čajne mješavine i tri biljne kreme.

1 2